Allergie informatie: Perziktoast met kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 halve peziken (blik)
- enkele blaadjes kropsla
- 2 sneetjes (oud) brood
- 2 theelepels remouladesaus
- 4 plakken casselerrib (ca. 30 gram per stuk)
- 75 gram (belegen) kaas
- 1-2 eetlepels citroensap
- 2 theelepels olie
- 4 theelepels cranberrycompote
- eventueel peterselie voor garnering
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Perziktoast met kaas
- Allergieen informatie