Allergie informatie: Linzen ragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram groene of zwarte linzen
- 100 gram wortel
- 1 sjalot
- scheutje olijfolie
- 0,25 theelepel komijn
- 0,25 theelepel kaneel
- 50 gram prei
- 200 gram shii-take
- 200 gram grotchampignons
- 250 milliliter bouillon
- 250 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Uppama (kruidenpasta uit India)
Met linzen, kool en tarwegries uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Olan
Met linzen, komkommer en santen uit India
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gebakken feta met linzen
Met groene linzen, schapenmelk feta en rode ui uit Duitsland
2 porties - 1 uur
Warm - sunnyboy - Linzen uit de Auvergne
Met linzen, tomaten en ui uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - hoefblad
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Linzen ragout
- Allergieen informatie