Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Olan recept
Olan recept

Olan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de linzen goed en laat ze 4 uur weken in water. Doe 100 mililiter santen en 400 mililiter water in een pan. Doe de linzen erin en sudder 15 minuten. Snijd de komkommer in stukken van 2,5 cm en de pepers in de lengte doormidden en voeg ze met zout bij de linzen. Kook op een laag vuur totdat de komkommers beetgaar zijn. Voeg de resterende santen bij het komkommer/linzenmengsel, zet het vuur hoger en kook gedurende 3 a 4 minuten totdat de saus begint in te dikken. Serveer heet.

Allergenen Informatie

Voor dit olan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven