Indiase linzensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de in blokjes en bak deze in een beetje olijfolie gaar.
  2. Voeg de roerbakgroente toe en bak deze ongeveer 1 minuut en de pataks smurrie nog 3 minuten bakken.
  3. Maak dan 1 liter bouillon en voeg toe met de tomatenblokjes.
  4. Intussen de laten uitlekken en de soep goed door laten koken ongeveer 10 minuten.
  5. Daarna de toevoegen en het gas laag zetten niet meer koken.
  6. Na 5 minuten opdienen.
  7. Geef er naanbrood bij.
25
25
25

Variaties op Indiase linzensoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Indiase linzensoep
VariatieAantalGang
Indiase linzensoep1Maaltijdsoepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Indiase linzensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Zojuist onze vriendschap van 11 jaar met de familie Potawatomi in gevaar gebracht. Mijn vrouw heeft dit recept gemaakt met (hoe bedenk je het) rundvleesbouillon! Hopen dat het goed komt.
Arie 15 april 2014
Lekkere soep, vind alleen wel die Hollandse roerbakgroente, blikje linzen {van bonduelle???}, niet echt Indiaas en minder lekker dan wat gezonde verse groenten. Er moet dan wel werk in gestoken worden... Lees reactie
David 15 april 2014
Naar oud Antillaans gebruik wordt op de eerste dag van het jaar bonen klaar gemaakt. Dit jaar heb ik gekozen voor de Indiase linzensoep. Ik heb er wat tumeric bijgedaan, dat maakt de smaak intensiever... Lees reactie
Carlene 1 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
5 kcal
0%20 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indiase linzensoep