Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linzen ragout recept
Linzen ragout recept

Linzen ragout


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de linzen 4 uur wellen in koud water. Giet de linzen af. Doe de linzen in een pan, giet er water op zodat ze net onder staan en breng aan de kook. Meteen afgieten en koud spoelen (vermindert de bindende werking van de linzen). Snijd de prei in dunne ringetjes, snipper de sjalot en snijd de wortel in fijne blokjes. Snijd de shii-take en grotchampignons in reepjes. Bak de shii-take en grotchampignons. Fruit sjalot, wortel en prei in de olie, voeg komijn en kaneel toe en fruit kort mee. Voeg de linzen, bouillon en slagroom toe en breng het aan de kook. Laat zachtjes koken tot de linzen gaar zijn. Voeg de shii-take en grotchampignons toe en breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit linzen ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven