Allergie informatie: Ajam Rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kippen levertjes
- 250 gram kippen maagjes
- 7,5 deciliter santen
- 1 serehstengel
- 1 daun kunyit
- 0. 5 eetlepel asempasta
- 1 eetlepel limoensap
- 0. 5 theelepel zout
- olie
- Boemboe:
- 8 sjalotjes
- 5 teentjes knoflook
- 7 rode lomboks
- 4 centimeter kunyit
- 2 centimeter djahe
- 1 theelepel ketumbar
- 0.25 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 1 eetlepel suiker
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ajam rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus)
- Allergieen informatie