Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus) recept
Ajam Rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus) recept

Ajam Rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de levertjes en maagjes in zout, limoensap en olie en laat ze 12 uur staan.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes
Schil de kunyit en djahť en rasp deze fijn
Kneus de serehstengel
Wrijf in een vijzel de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een homogene kruiden pasta
Verhit wat olie in een wok en bak de kruidenpasta aan tot deze begint te geuren
voeg de levertjes en maagjes toe en bak ze even mee.
Voeg de daun kunyit, asempasta en de serehstengel toe en giet de santen er bij
Stoof tot de maagjes en levertjes gaar zijn en het gerecht bijna droog is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ajam Rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk!
    Bonkel gaf dit recept op 11 maart 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven