Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Seroendeng 241u30m
-
Recept
Kipmarinade430m
-
Recept
Ayam Opor Panggang41u30m
-
Recept
Vijgen met salami410m
-
Recept
Sajoer Lodeh met Quorn440m
-
Recept
Dendeng blado, knapperig stukjes "pedis" vlees, met limoen en tomaat530m
-
Recept
Sajoer lodeh batawi430m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes 5425m
-
Recept
Sajoer met tamarinde (Sajoer asem)430m
-
Recept
Sambal goreng ati ajam415m
-
Recept
Varkensvleeskerrie41u30m
-
Recept
Vissoep (Soto ikan)430m
-
Recept
Sambal Goreng Udang Peteh415m
-
Recept
Soto madura420m
-
Recept
Gevulde nasi41u
-
Recept
Ajam Goreng41u
-
Recept
Babi panggang 344u15m
-
Recept
Ajam Pedis (zeer hete kip)450m
-
Recept
Bebotok (lekker gekruide gehakt ovenschotel )41u15m
-
Recept
Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)450m
-
Recept
Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)51u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.