Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vis schoonmaken, heel houden, inkepingen maken en en knoflook pellen.
    , knoflook fijn snijden en alle ingredienten malen of stampen (behalve blaadjes en , tomaten en citroenen.
    Een laagje olie in de pan doen.
    Alle ingredienten fruiten.
    Ook weer zonder de blaadjes, , citroen en tomaten.
    Daarna de vis op een folie leggen.
  2. Doe de ingredienten erop plus 1 schijfje citroen, schijfje en blaadjes djeroekpoeroet.
    Rol de folie dicht.
    Verwarm de oven (175 graden C.) en leg hier de vis erin ongeveer een 1/2 uur.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in makreel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Deze voeg je toe als je de vis op het folie gelegd hebt.
jaccor 3 juni 2013
Hallo Jaccor, bij de ingrediënten vermeld je 4 theelepels sereh en 1 salam blaadje, maar je zegt nergens wanneer je die toe moet voegen. Help? Groet, Kookkonijn
Kookkonijn 3 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
191 kcal
9%764 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)