Gevulde nasi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. fijn snijden en de knoflook.
  2. De heel fijn snijden.
  3. De in kleine stukjes snijden.
  4. De in 2 stukken snijden van 1 cm.
  5. Kook de gaar en laat deze afkoelen en dan in stukjes plukken (ik heb ze eerst in stukjes gesneden en toen een beetje uitgepluist).
  6. De fijn snijden.
  7. Van de twee , omeletten bakken en deze in reepjes snijden.
  8. De koken samen met 1 daon blad en laten afkoelen. (verwijder het daon blad).
  9. Bereidingswijze:
  10. Maak de los door er wat en door te mengen.
  11. Maak de los met de hand.
  12. Er mag geen korreltje meer aan elkaar plakken. (dit lukte mij niet dus ik heb het maar zo gelaten).
  13. Verhit de in de wok en fruit hierin de stukjes en de knoflook, de 2 stukjes en het daon blad (langzaam bakken).
  14. Haal nu de twee stukjes en het daon salaam blad eruit (deze hebben de smaak afgegeven).
  15. Nu de en de erbij doen.
  16. Voeg nu de geplukte eraan toe en bak deze tot deze kleurt.
  17. Voeg nu de zoete en ketjap en de toe ( los brokkelen) en schep het geheel om.
  18. Dan de erbij doen en het geheel blijven omscheppen.
  19. Als het geheel warm is gebakken, de en de reepjes ei erdoor mengen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokjes
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap en bouillonblokjes
  • zoete ketjap en bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie en bouillonblokjes kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
701 kcal
35%2804 kcal
Vetten
26 g.
38%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
81 g.
31%324 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde nasi