Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Sambal Goreng Telor 2425m
-
Recept
Sambal Goreng Udang420m
-
Recept
Soto Ajam 2445m
-
Recept
Telor boemboe opor435m
-
Recept
Sajoer Godok Snijboon430m
-
Recept
Soto Ajam 3440m
-
Recept
Rawon dan koetjai445m
-
Recept
Sambal Goreng Prei 3415m
-
Recept
Sambal Goreng Capri415m
-
Recept
Sambal Goreng Mata Sapi415m
-
Recept
Sambal Goreng Spruitjes420m
-
Recept
Razma of Sabut Masoor435m
-
Recept
Laksa penang445m
-
Recept
Sambal Goreng Kidney Bonen420m
-
Recept
Sop Merahbon445m
-
Recept
Boemboe Bali Makreel430m
-
Recept
Opor Daging Sapi41u15m
-
Recept
Zwarte bonensoep 241u45m
-
Recept
Soto Koetjai42u
-
Recept
Sop Lodeh440m
-
Recept
Daging Besengèk41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.