Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Sop Brunebon420m
-
Recept
Sajoer Toemis Katjang41u
-
Recept
Sambal Goreng Kol dan Telor430m
-
Recept
Sajoer Lodeh Bandung41u30m
-
Recept
Opor Tjampoer445m
-
Recept
Sajoer Bajem430m
-
Recept
Kare Tjampoer445m
-
Recept
Boemboe Opor420m
-
Recept
Sambal Goreng Daging445m
-
Recept
Sajoer Rawon41u45m
-
Recept
Dendeng Boemboe Basa41u
-
Recept
Dendeng Terih41u30m
-
Recept
Kip Kerrie 2445m
-
Recept
Rundvleeskerrie41u
-
Recept
Sajoer Lodeh42u
-
Recept
Ajam Opor41u30m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes 3430m
-
Recept
Seroendeng415m
-
Recept
Ikan Bumbu lekkerbekjes420m
-
Recept
Bami op z'n Javaans ( Surinaams)430m
-
Recept
Hete kip41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.