Varkensvleeskerrie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bak de vleesblokjes rondom bruin in een beetje olie en zet ze apart.
  2. Fruit de en de in wat olie.
  3. Doe de , , , , en daon erbij en sudder 5 minuten op laag vuur.
  4. De laatste 2 minuten de tomaat erbij doen.
  5. Roer het vlees erdoor en bak 5 minuten.
  6. Voeg 400 milliliter water, de , , bleekselderie en het water toe.
  7. Roer goed door en zet de afgedekte pan gedurende 45 minuten in een op 90 graden Celcius voorverwarmde oven.
  8. De saus moet ingedikt en het vlees goed gaar zijn.
  9. Maak op smaak met zout en/of sambal.
  10. Verwarm een dekschaal voor en stort de op de bodem.
  11. Doe het vleesmengsel over in deze schaal, bestrooi met en en serveer gloeiend heet.
  12. Lekker hierbij is nan-brood of witte rijst.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Varkensvleeskerrie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Varkensvleeskerrie
VariatieAantalGang
Thaise Varkensvleeskerrie1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
404 kcal
20%1616 kcal
Vetten
23 g.
34%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensvleeskerrie