Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Ritja – ritja (pittige varkenslappen)445m
-
Recept
Ritja - ritja van tahoe (pittige thhoe)445m
-
Recept
Kip Kerrie455m
-
Recept
Ayam Opor430m
-
Recept
Ayam opor435m
-
Recept
Sajoer Cran Cam (kip in bouillon)42u30m
-
Recept
Besengeh van Tahoe (mild gekruide tahoe)445m
-
Recept
Toemis kacang panjang (kouseband met garnalen)450m
-
Recept
Varkensvlees met perzik en ceshewnoten41u
-
Recept
Ketan koening seroendeng (gele kleefrijst bestrooid met kruidige kokos)445m
-
Recept
Tahoe ketjap (gesmoorde tahoe in ketjapsaus)450m
-
Recept
Tahoe kuning (groente bouillon met tahoeblokjes)445m
-
Recept
Tahoe pedis (gebakken tahoe in ketjapsaus)445m
-
Recept
Tahoe bacam (zoete tahoe)440m
-
Recept
Tahoe kari (gestoofde groente met tahoe)450m
-
Recept
Ajam Botok (kruidige gestoomde kip pakketjes)450m
-
Recept
Semar Mendem (kalkoenrolletjes in een flensje)41u45m
-
Recept
Atjar41u15m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.