Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Nasi Keboeli 241u
-
Recept
Telor Kare425m
-
Recept
Babi ketjap toemis42u
-
Recept
Sambal Goreng Koolrabi420m
-
Recept
Sambal goreng boontjes-Tahoe430m
-
Recept
Nasi Uduk Jakarta41u
-
Recept
Sambal Babi-Peteh430m
-
Recept
Sambal Goreng Kentang Udang430m
-
Recept
Sajoer Witlof430m
-
Recept
Sajoer Spruitjes430m
-
Recept
Sajoer Rode Kool430m
-
Recept
Sajoer Bloemkool430m
-
Recept
Sajoer Snijbiet425m
-
Recept
Sajoer Spitskool425m
-
Recept
Rempahballetjes 1430m
-
Recept
Brongkos Daging 241u45m
-
Recept
Sajoer boontjes-tahoe445m
-
Recept
Frikandel Pan 5445m
-
Recept
Sajoer met groenten (Sajoer lodeh)430m
-
Recept
Zoet en gekruid rundvlees41u30m
-
Recept
Sambal goreng Prei 4420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.