Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Stoofschotel van varkensvlees41u
-
Recept
Everzwijnstoofpotje met wintergroenten42u
-
Recept
Jongkong Surabaya (gestoomde rijstcake)450m
-
Recept
Kip met prei à la crème425m
-
Recept
Stoofpotje uit Parijs42u30m
-
Recept
Viskoekjes uit de oude doos430m
-
Recept
Stoofschotel van lam en rabarber550m
-
Recept
Sajoer ikan nenek (gekruide makreel)435m
-
Recept
Sop ekor sapi (ossenstaartsoep)445m
-
Recept
Nasi ajam liwet (rijst met kip in kippenbouillon)455m
-
Recept
Gehaktballen met fijne kruiden en ui41u15m
-
Recept
Gehaktballen met fijne kruiden, ui, paprika en feta41u15m
-
Recept
Sarmale53u
-
Recept
Pizza alla Paprika430m
-
Recept
Paksoi met oestersaus425m
-
Recept
Cheesecake met frambozen en aardbeiencoulise41u
-
Recept
Gekookte prei met ham en kaassaus420m
-
Recept
Rijst met pikante kip41u10m
-
Recept
Zeetong met Oostendse saus430m
-
Recept
Tom Yam Kung430m
-
Recept
Zalm met pompoen en bloemkool420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.