Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Zwarte-bessenlikeur4,51u
-
Recept
Gebakken bloemkool met kokos430m
-
Recept
Paling in ’t groen430m
-
Recept
Japanse rijst met doperwten425m
-
Recept
Kalfs blanquette à Lyonaise42u
-
Recept
Warm geitenkaasje met dadels420m
-
Recept
Spakenburgse Melkmoes51u15m
-
Recept
Visfilet in een bedje van wortels en spinazie435m
-
Recept
Thais varkensvlees met basilicum420m
-
Recept
Salade met Lamstong410m
-
Recept
Bretoense appeltaart440m
-
Recept
Sushi415m
-
Recept
Kerrie-ei met bleekselderij420m
-
Recept
Zalmfilet met verse kruiden435m
-
Recept
Kaas-aardappelsouffleetjes420m
-
Recept
Kip met pompoen in rode kerrie430m
-
Recept
Tonijn met kip430m
-
Recept
Tomatenroomsoep met basilicum41u20m
-
Recept
Bahpau met katjang idjo (deegwaren met gekruide groente)43u
-
Recept
Tortilla Chips met een Tik410m
-
Recept
Bandrek (drankje)420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.