Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Nasi Kuning (gele rijst)525m
-
Recept
Opor Tahu Telor Daging (tahu-vlees-ei gerecht)425m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh45m
-
Recept
Tempeh Goreng Tjampur (gemengde tempeh)425m
-
Recept
Tahu Ketjap45m
-
Recept
Telor Masak Bali (balinese eieren)425m
-
Recept
Opor ajam450m
-
Recept
Rendang445m
-
Recept
Sajoer boontjes425m
-
Recept
Groenten-restanten soep41u15m
-
Recept
Sambal-goreng spruitjes435m
-
Recept
Sajoer Riport41u
-
Recept
Ajam Kodja445m
-
Recept
Sambal Riport430m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh430m
-
Recept
Nasi Goeri Pontianak445m
-
Recept
Ajam smoor Passar Putih455m
-
Recept
Garnalenpilaf430m
-
Recept
Sambal Goreng Paprika415m
-
Recept
Sambal Goreng Tomaat415m
-
Recept
Sambal Goreng Ati Sapi440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.