Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Bessentaart met chocolade420m
-
Recept
Gegrilde aubergines in tomatensaus440m
-
Recept
Hamsandwich410m
-
Recept
Pasta met bloemkool430m
-
Recept
Pana cotta met sinaasappel en saffraan423u
-
Recept
Victoriabaarsfilet met mosterdvinaigrette430m
-
Recept
Wortelcanneloni met ricotta41u30m
-
Recept
Nectarine-yoghurtgebak41u15m
-
Recept
Amandelpudding met Blue Curacao410m
-
Recept
Goji ijs44u
-
Recept
Bitterkoekjespudding met perziksaus425m
-
Recept
Kwee talam (koek)440m
-
Recept
Pesto Rosso Toscane420m
-
Recept
Paprika-champignongoulash41u
-
Recept
Poire d 'auvergne415m
-
Recept
Wildzwijn met paddenstoelen450m
-
Recept
Paling appelcocktail450m
-
Recept
Bananen-hopjestaart415m
-
Recept
Kippetje met salie420m
-
Recept
Tomatenprikkertjes met geitenkaas en basilicum430m
-
Recept
Amuse van rollade420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.