Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Tahoe kari (gestoofde groente met tahoe)450m
-
Recept
Ajam Botok (kruidige gestoomde kip pakketjes)450m
-
Recept
Semar Mendem (kalkoenrolletjes in een flensje)41u45m
-
Recept
Penne met chianti gestoofd rundvlees44u45m
-
Recept
Garnalen met salsa420m
-
Recept
Gezonde dipsaus410m
-
Recept
Winterstoof42u30m
-
Recept
Kwarktaart met rood fruit420m
-
Recept
Zomerse salade (305 kcal)515m
-
Recept
Hammousse met portgelei á la bulli435m
-
Recept
Broodje halfom510m
-
Recept
Advokaatbavarois41u5m
-
Recept
Kalfsbrochettes42u10m
-
Recept
Wijnschuim met bessen415m
-
Recept
Gelatine pudding van vruchtensap en abrikozenwijn420m
-
Recept
Fresh Berry Sorbet410m
-
Recept
Stoofpotje met dubbele R42u45m
-
Recept
MonChoucake43u20m
-
Recept
Exotische taart43u25m
-
Recept
Kersen-MonChoutaart43u20m
-
Recept
Delikatessetaart42u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.