Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. De van de steeltjes ontdoen, met de staafmixer pureren en naar believen zeven.
  2. De schillen en in ringen snijden.
  3. De ’s ontpitten, de kuisen en daarna beide ingrediënten in stukjes snijden.
    De verhitten in een braadpan, het vlees bijna klaar braden, de en spekjes toevoegen en gaar fruiten.
    De en toevoegen en kruiden met de en .
    Doe het vlees in een stoofpot.
  4. Voeg wat bij het aanbaksel in de pan, roer het aanbaksel los en voeg alles (, , , , knoflook, , en ) toe aan het vlees.
  5. Kruid alles met en , giet het over het vlees en leg de boterham op het vlees.
  6. Laat ongeveer een uurtje op een laag vuur sudderen tot het vlees gaar is.
    Voor opdienen de verwijderen en de goulash verfijnen met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en olie
  • brood en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bier, brood, bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood en bouillon
  • brood, bouillon, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • room en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en bier
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood, bouillon, olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1862 kcal
93%7448 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
56 g.
21%224 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paprika-champignongoulash
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • stoofschotels
  • Paprika-champignongoulash