Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Witte wijncrème met frambozensaus440m
-
Recept
Light-muntyoghurt met witte druiven415m
-
Recept
Cajun kip met yoghurt saus430m
-
Recept
Mandarijnen mousse520m
-
Recept
Gebrande bosvruchten panna cotta425m
-
Recept
Mozzarellinispies420m
-
Recept
Kip met kleine tomaat440m
-
Recept
Roggebrood met rosbief en mierikswortel410m
-
Recept
Broodje zuurkool415m
-
Recept
Groene smoothie: boerenkool-peer-munt410m
-
Recept
Granita ijs maken42u30m
-
Recept
Verse spinazie met zalm440m
-
Recept
Broodje Halloumiburger410m
-
Recept
Paastaart43u30m
-
Recept
Testaroli al pesto430m
-
Recept
Humusdip45m
-
Recept
Karnemelktaart met aardbeien450m
-
Recept
Gevulde varkenshaasrolletjes430m
-
Recept
Tomatensalade met mozzarella en basilicum415m
-
Recept
Tomatensalade met witte bonen en tonijn415m
-
Recept
Pastasalade met ricotta en tomaten415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.