Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Jus ring (vlees in gelei)48u
-
Recept
Witlof, simpel maar lekker410m
-
Recept
Tomaten Tatin41u
-
Recept
Andijviestamppot met tomaatjes en creme fraiche430m
-
Recept
Gebakken spitskool met ham430m
-
Recept
Kool rolletjes met gehakt430m
-
Recept
Selderijremoulade met gerookte forel415m
-
Recept
Ribkarbonade met citroen ricotta420m
-
Recept
Gegratineerde witlof met ham en mosterdsaus415m
-
Recept
Charlottetaartje met mango-yoghurtvulling440m
-
Recept
Hachee met groninger koek42u
-
Recept
Trio van vis415m
-
Recept
Yoghurt-panna cotta met fruit voor buffet440m
-
Recept
Gelatinepudding425m
-
Recept
Zalmpastei met mierikswortelcrème voor buffet440m
-
Recept
Drop420m
-
Recept
Yoghurtcrème met vruchten430m
-
Recept
Eiersalade met witlof530m
-
Recept
Klassieke hamburger435m
-
Recept
Gebakken dadels met geitenkaas, munt en rauwe ham415m
-
Recept
Toastjes met vitello tonnato415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.