Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Geurige kip, bereid in de magnetron445m
-
Recept
Tandoori kippenbrochettes430m
-
Recept
Ham-hapjes450m
-
Recept
Rijststicks soep met wonton425m
-
Recept
Witte chocolademousse41u
-
Recept
Kwarktaart430m
-
Recept
Huisgemaakte kalfspaté42u30m
-
Recept
Pizza van Turks brood420m
-
Recept
Kersen-mascarponetaart41u20m
-
Recept
Bitterballen410m
-
Recept
Romkaas-zalmmousse41u15m
-
Recept
Ovenkabeljauw met pesto415m
-
Recept
Pittige gevulde flensjes445m
-
Recept
Rundertong in Madeirasaus43u15m
-
Recept
Laagjes sandwich met appel en tonijn430m
-
Recept
Uien-kaastoast415m
-
Recept
Figos com Porto42u
-
Recept
Zalmcocktail met cocktailsaus420m
-
Recept
Salade met avocado, mango en aardbeien420m
-
Recept
Chipolata pudding42u55m
-
Recept
Bosbessenkwarktaart43u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.