Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden celsius.
    Bekleed een bakblik (35 x 45 cm ) met bakpapier.
    Splits de .
  2. Klop de eiwitten, 3 eetlepels koud water en een snufje stijf en voeg hierbij geleidelijk 125 gram toe.
    Klop de eidooiers er één voor één doorheen.
  3. Zeef de , de en het erboven en spatel ales erdoorheen.
    Strijk het beslag in het bakblik en bak 10-15 minuten in de oven.
  4. Laat afkoelen.
    Was de , halveer ze en verwijder de pitten.
  5. Snijd 4 in blokjes.
  6. Week de in koud water,
    Snijd de taartbodem doormidden en leg elk stuk op een schaal, Vouw om de rand van elke bodem een stuk dubbelgevouwen alluminiumfolie, ca. 7 cm hoog.
    Roer de , 75 gram en de door elkaar.
    Knijp de uit en los hem in een pan op laag vuur op.
    Roer 4 eetlepels er lepel voor lepel doorheen en roer het gelatinemengsel vervolgens door de rest van de .
    Zet de 15 minuten in de koelkast tot hij begint te geleren.
    Rasp de grof.
  7. Klop de stijf.
  8. Spatel de blokjes , de en 2/3 van de door de .
    Verdeel het yoghurtmengsel over de twee biscuitbodems en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
    Snijd het gebak in 20 stukken.
  9. Snijd de resterende in dunne schijven en versier het gebak met de schijfjes , de pistachenoten en de resterende .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • bakpoeder en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • yoghurt en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in noten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, maizena, gelatine
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
107 kcal
5%2140 kcal
Vetten
2 g.
3%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
10 g.
11%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nectarine-yoghurtgebak