Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Sinaasappelspoom44u30m
-
Recept
Herfstige petit fours440m
-
Recept
Kipkarbonades met citroen, knoflook en tijm430m
-
Recept
Yoghurt panna cotta met mandarijn-mangosalsa425m
-
Recept
Gemarineerd varkenskroon met schorseneren455m
-
Recept
Hammousse425m
-
Recept
Kwarkmousse met amarettini en karamel44u40m
-
Recept
Paling met tuinkruiden445m
-
Recept
Chilled Cheesecake43u30m
-
Recept
Yoghurt-roomtaart420m
-
Recept
Spaghetti rood-wit-groen430m
-
Recept
Ricotta-bosbessentaartje42u30m
-
Recept
Citroen kwarkmousse met frambozen410m
-
Recept
Italiaanse crackerjes met pestocrème en romaatjes425m
-
Recept
Nasi koening 3445m
-
Recept
Cocktail van kip45m
-
Recept
Aardbeidenkwarktaart Low Carb44u
-
Recept
Parmahamtaart445m
-
Recept
Romige laagjeskoek445m
-
Recept
Waterkersmousse met komkommer en paprika435m
-
Recept
Zalmpate voor buffet420u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.