Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Koffiecake43u20m
-
Recept
Kersentaart met MonChou43u20m
-
Recept
Tournedos met paddestoelen425m
-
Recept
Pluivee Eend met pernod435m
-
Recept
Maisbol met krabsalade, kipfilet en tuinkers410m
-
Recept
Kersencoupe met krokante muesli42u30m
-
Recept
Fruitsalade met spumante415m
-
Recept
Taartje van geitenkaas met sinaasappelmarmelade430m
-
Recept
Penne met roerbakgroente415m
-
Recept
Mini-sandwiches420m
-
Recept
Koffiegelei46u20m
-
Recept
Kruidensalade410m
-
Recept
Meloen-ham cocktail410m
-
Recept
Boerenjongens pudding met lange vingers410m
-
Recept
Belgische BBQ worsten435m
-
Recept
Gerookte kipsalade met perzik410m
-
Recept
Bessenmousse met chocolade415m
-
Recept
Tortilla pizza410m
-
Recept
Tomaten en basilicum bruschette415m
-
Recept
Feestje in een glas43u
-
Recept
Tosti met mozzarella, peer en basilicum415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.