Allergie informatie: Lamsbout op zijn Provençaals
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 lamsbout (2 kilo)
- 12 teentjes roze knoflook
- 2 uien
- 4 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 koffielepel zout
- peper uit de molen
Meer Recepten
- Picado
Met rundergehakt, rode peper en groene paprika uit Antillen
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - carlotta - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Lamssoep met aubergine en paprika
Met lamsbout, witte bonen en pruimen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Soepen - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Kampkerriekos op zijn Zuidafrikaans
Met tamatiepuree, boerewors en knoffelhuisies uit Zuid-afrika
4 porties - 35 minuten
Vlees - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsbout op zijn provençaals
- Allergieen informatie