Allergie informatie: Ikan Boemboe Bali 3
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram dikke visfilets van kabeljauw
- 1 stuks middelgrote fijngesneden ui
- 4 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels sambal trassi
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel sereh
- 1 eetlepel tamarindepasta
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel ketjap asin
- 3 stuks djeroek poeroetblad
- bloem
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan boemboe bali 3
- Allergieen informatie