Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Boemboe Bali 3 recept
Ikan Boemboe Bali 3 recept

Ikan Boemboe Bali 3


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak in de vijzel een boemboe van sereh, koenjit, laos, djahe, sambal, ui en knoflook. Fruit de boemboe in olie en voeg na 7 minuten de djeroekpoeroetblaadjes, ketjap, tamarindepasta en 1,5 deciliter water toe. Zet het vuur laag en laat de saus 10 minuten sudderen. Haal de visfilets door de bloem en bak ze in wat olie snel lichtbruin. Neem de vis uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Doe de saus over in een grote pan, leg de visfilets erin, doe de deksel op de pan en laat de vis in 15 minuten onder af en toe keren gaar stoven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ikan boemboe bali 3 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven