Allergie informatie: Groente soufflé
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 wortels, in kleine blokjes gesneden
- 0,5 kleine koolrabi in kleine blokjes gesneden
- 1 kleine broccoli, in kleine roosjes breken
- 100 gram erwten
- 1 kleine ui, in kleine stukjes gesneden
- 0,5 knoflookteentje
- 3 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 150 gram feta kaas
- 1 eetlepel crème fraîche
- 40 gram Parmezaanse strooikaas
- 40 gram broodkruimels of paneermeel
- 3 eieren, gesplitst
- 50 gram zachte roomboter
- 4 - 6 kleine vormpjes of 1 grote schaal
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Groente soufflé
- Allergieen informatie