Allergie informatie: Sambal goreng boontjes 6
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram sperziebonen
- 2 eetlepels olie
- 3 stuks fijngesneden sjalotten
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 rode lomboks, in ringetjes
- 1 eetlepel assemwater
- 100 gram gekookte garnalen
- 1 eetlepel sambal trassi
- 1 schijfje laos
- 1 stengel sereh
- 2 salamblaadjes
- 1 theelepel ketoembar
- 1 deciliter dikke santen
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sambal goreng boontjes 6
- Allergieen informatie