Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng boontjes 6 recept
Sambal goreng boontjes 6 recept

Sambal goreng boontjes 6


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit sjalot, knoflook, sambal trassi, laos, sereh, salamblad en ketoembar 3 minuten in de olie. Voeg sperziebonen en santen toe en sudder 7 minuten op laag vuur. Voeg water toe als het geheel te droog wordt. Doe de santen en het assemwater erbij en laat de saus al roerend een beetje indikken. Warm op het laatst de garnalen mee. Serveermet witte rijst, kroepoek en atjar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal goreng boontjes 6 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven