Allergie informatie: Sajoer Sambal Godok
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gepelde garnalen
- 100 gram halfgare sperziebonen
- 100 gram halfgare tuinbonen
- 300 gram halfgare pronkbonen
- 100 gram halfgare peultjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 4 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 stuks Spaanse peper, in ringen
- 250 milliliter dikke santen
- 2 theelepels trassi
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 2 eetlepels kemiriepasta
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer sambal godok
- Allergieen informatie