Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sajoer Sambal Godok

  • 150 gram gepelde garnalen
  • 100 gram halfgare sperziebonen
  • 100 gram halfgare tuinbonen
  • 300 gram halfgare pronkbonen
  • 100 gram halfgare peultjes
  • 1 stuks fijngesneden ui
  • 4 teentjes fijngesneden knoflook
  • 2 stuks Spaanse peper, in ringen
  • 250 milliliter dikke santen
  • 2 theelepels trassi
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel ketoembar
  • 0,5 theelepel djinten
  • 2 eetlepels kemiriepasta
  • zout naar behoeven


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven