Allergie informatie: Lentil Kootu (gekruide groente)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram rode linzen
- 100 gram toor dal (gele linzen)
- 100 gram gele spliterwten
- 500 milliliter water
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 1 theelepel mosterdzaad
- 4 verse currybladen
- 1 wortel
- 1 courgette
- 50 gram diepvrieserwten
- 0,25 theelepel kurkuma
- 1 eetlepel gemalen rode chilipepers
- 0,5 theelepel zout
- 4 eetlepels vers geraspte kokosnoot
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Lentil kootu (gekruide groente)
- Allergieen informatie