Allergie informatie: Gevulde koolrolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote gave kool-, paksoi- of snijbietbladen
- 350 gram gekookte pompoenstukjes of gekookte kikkererwten
- 2 tenen knoflook
- olijfolie
- 150 gram tofu
- 30 gram gehakte hazelnoten
- 2 eetlepels tamari (Japanse sojasaus)
- 2 theelepels kerrie
- 2 theelepels gemberpoeder
- 2 deciliter tomatensaus
- peper en zout
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gevulde koolrolletjes
- Allergieen informatie