Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde koolrolletjes recept
Gevulde koolrolletjes recept

Gevulde koolrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de bladen 3 tot 5 minuten (snijbiet 1 min. ) in kokend water en laat ze uitlekken. Maak puree van de pompoen of kikkererwten. Bak de tofu in kleine stukjes in olie, voeg grof gehakte hazelnoten en knoflook toe en laat dit even meebakken. Meng er kerrie, gember en tamari door en roer de puree door het mengsel. Verdeel het mengsel over de koolbladen en rol deze op tot rolletjes. Prik de rolletjes eventueel vast met een cocktailprikkertje en leg ze in een met olie ingevette ovenschaal. Giet er de met peper en zout gekruide tomatensaus over en zet de schotel ongeveer een half uur in de voorverwarmde oven op 180C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde koolrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven