Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde pitabroodjes recept
Gevulde pitabroodjes recept

Gevulde pitabroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pitabroodjes in de broodrooster. Snijd de gewassen en drooggedepte slabladen in smalle reepjes. Verdeel de tonijn in stukjes. Snijd de broodjes open en vul ze met sla en tonijn. Schep er wat tomatenketchup en eventueel wat halvanaise op en klaar is je tussendoortje. Tips: 1. Varieer met blokjes komkommer, tomaat, heel fijn gesneden witte kool en paprika. Neem in plaats van tonijn, ham, garnalen, kaas of stukjes gare kip (vleeswaar). Vervang de ketchup door bijvoorbeeld een dipsaus. 2. Deze vulling en de variaties erop, zijn ook heel lekker in taco's of in een wrap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde pitabroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven