Allergie informatie: Lumper (Indonesische gevulde rijstrol)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo ketanrijst
- 500 gram kipfilet
- 6 kemirienoten
- 1 grote rode ui
- 5 teentjes knoflook
- 1,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel laos
- 1 eetlepel trassi
- 1 eetlepel ketoembar
- 2,5 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel ve-tsin
- 1 theelepel zout
- 1 eetlepel suiker
- 1 blikje kokosmelk
- 10 gram gedroogde kokos
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hapjes
- Lumper (indonesische gevulde rijstrol)
- Allergieen informatie