Allergie informatie: Surinaamse sambal
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram Madame Jeannette pepers
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 2 citroenen
- 1,5 eetlepel zout
- 2 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels neutrale olie
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Surinaams vleesgerecht
Met shoarmavlees, gyrosvlees en nasivlees uit Suriname
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Rijstgerechten - brandaris
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Surinaamse sambal
- Allergieen informatie