Allergie informatie: Sambal ikan tenggiri (Gebakken makreel in een sambalsaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram makreel
- 10 lomboks
- 5 sjalotten
- 6 tenen knoflook
- 1 centimeter djahe
- 2 theelepels kunyit
- 2 eetlepels azijn
- 3 serehstengels
- 2 uien
- 2 tomaten
- 0,5 theelepel zout
- 2 eetlepels suiker
- olie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal ikan tenggiri (gebakken makreel in een sambalsaus)
- Allergieen informatie