Recepten van Hansvandenbos uit Frankrijk
Recept 1 - 20 van de in totaal 80 recepten uit Frankrijk van Hansvandenbos.Terug naar alle recepten van Hansvandenbos.
- Eendenborstfilet met een saus van kersenlikeur en honing
Met eendenborstfilet, kersenlikeur en honing uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Gevogelte - hansvandenbos - Crème van rode bieten
Met rode bieten, yoghurt en sesamzaad uit Frankrijk
6 porties - 55 minuten
Koud - hansvandenbos - Kipfilets met een krokant korstje van chocolade en filodeeg
Met kipfilet, filodeeg en cacao uit Frankrijk
6 porties - 15 minuten
Gevogelte - hansvandenbos - Clafoutis van perziken
Met perziken, bloem en vanillesuiker uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin
Met spinazie, gerookte zalm en eieren uit Frankrijk
6 porties - 30 minuten
Warm - hansvandenbos - Champignons met appel in bladerdeeg
Met paddenstoelen, bladerdeeg en appels uit Frankrijk
6 porties - 30 minuten
Warm - hansvandenbos - Roerei met paprika, mascarpone en rucola
Met eieren, paprika en mascarpone uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - hansvandenbos - Carpaccio van rode bieten, mascarpone en walnoten
Met rode bieten, mascarpone en walnoten uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Koud - hansvandenbos - Aardappelsalade met gerookte haring en mosterd
Met aardappelen, haring en mosterd uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Koud - hansvandenbos - Millefeuilles van aubergine, mozzarella en tomaat
Met aubergine, mozzarella en tomaat uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Koud - hansvandenbos - Sandwiches van gepaneerde courgettes met rauwe ham en Parmezaanse kaas
Met courgettes, rauwe ham en parmezaanse kaas uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Warm - hansvandenbos - Velouté van asperges en radijs
Met asperges, radijs en creme fraiche uit Frankrijk
6 porties - 35 minuten
Soepen - hansvandenbos - Tonijn met ei in bladerdeeg
Met tonijn, bladerdeeg en eieren uit Frankrijk
6 porties - 15 minuten
Warm - hansvandenbos - Taart van bladerdeeg met ricotta, basilicum en gemarineerde aardbeien
Met aardbeien, ricotta en bladerdeeg uit Frankrijk
6 taarten - 25 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Tiramisu met aardbeien
Met aardbeien, mascarpone en eieren uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Zalm en courgettes in bladerdeeg
Met zalm, courgettes en bladerdeeg uit Frankrijk
5 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - hansvandenbos - Verrine tiramisu met speculaas en mascarpone
Met eieren, mascarpone en speculaas uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Varkensfilet met peren, rozemarijn en honing
Met varkensfilet, peren en rozemarijn uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - hansvandenbos - Veloutée van groene paprika
Met groene paprika, aardappel en peper uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Koud - hansvandenbos - Peer gevuld met brie
Met peren, brie en karamel uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - hansvandenbos
- Home
- Receptenboek van hansvandenbos
- Uit frankrijk