Recepten van Hansvandenbos uit Frankrijk
Recept 21 - 40 van de in totaal 80 recepten uit Frankrijk van Hansvandenbos.Terug naar alle recepten van Hansvandenbos.
- Biefstuk gevuld met foie gras van eend
Met biefstuk, foie gras en boter uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Vlees - hansvandenbos - Gegratineerde met ricotta gevulde artisjokkenbodems
Met artisjokkenbodems, ricotta en salie uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Warm - hansvandenbos - Varkenshaas en croute
Met varkenshaas, bladerdeeg en rode tapenade uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - hansvandenbos - Medaillons van varkenshaas in een saus van bruin bier
Met varkenshaas, bruin bier en rode uien uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - hansvandenbos - Visterrine
Met witte visfilets, wortel en mierikswortelsaus uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Koud - hansvandenbos - Soufflé van kippenlevertjes
Met kippenlevertjes, bloem en creme fraiche uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Warm - hansvandenbos - Creme van artisjokkenharten
Met artisjokkenharten, room en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Koud - hansvandenbos - Blanquette de mer (ragout van zeevruchten)
Met koolvis, zalm, mosselen uit Frankrijk
8 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - hansvandenbos - Flans met witlof en Comté
Met witlof, comte en vloeibare room uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Warm - hansvandenbos - Tiramisu met ontbijtkoek
Met kersen op siroop, mascarpone en ontbijtkoek uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Tiramisu met bananen
Met biscuits de reims, banaan en mascarpone uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Tagliatelle met garnalen, knoflook, chili en kaaschips
Met tagliatelle, garnalen en chilisaus uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Warm - hansvandenbos - Farfalles met kipfilet en curry
Met farfalles, kipfilet en curry uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - hansvandenbos - Lamskoteletten met sinaasappelsaus
Met lamskoteletten, sinaasappel en citroensap uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Vlees - hansvandenbos - Millefeuilles van aardappelen en haring
Met aardappelen, haringfilet en rode ui uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Koud - hansvandenbos - Madeleines met geitenkaas
Met geitenkaas, meel en mosterd uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Koud - hansvandenbos - Gepocheerde eieren in wijnsaus
Met eieren, rode wijn en uien uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Warm - hansvandenbos - Tartaar van tonijn en rode poon met gekonfijte tomaat
Met tonijnfilet, rode poonfilet en gekonfijte tomaat uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Koud - hansvandenbos - Garnalentaartjes met curry
Met garnalen, meel en curry uit Frankrijk
6 taarten - 20 minuten
Warm - hansvandenbos - Coq au vin
Met kip, spek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - hansvandenbos
- Home
- Receptenboek van hansvandenbos
- Uit frankrijk