Carpaccio van rode bieten, mascarpone en walnoten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Keukenmachine
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Snijd 150 gram rode in kleine blokjes.
  2. Maak de rest fijn met behulp van een mixer en voeg er 2 eetlepels vloeibare en 2 eetlepels aan toe.
  3. Goed mengen.
  4. Rasp de en leg die in de .
  5. Leg 4 halve apart.
  6. Maak de rest fijn in een keukenmachine.
  7. Voeg de fijngemaakte toe aan de rodebietenpurée en voeg er 2 eetlepels aan toe.
  8. Goed mengen.
  9. Verdeel de rodebietenpuree in vier gelijke delen.
  10. Doe ze in een passende vorm (bijvoorbeeld ring, ster of vierkant) en druk ze in het midden van een dessertbordje uit de vorm.
  11. Klop de rest van de met de overblijvende (koude) tot een ferme massa.
  12. Verdeel die voorzichtig over de puree.
  13. Leg er twee aspergepunten naast en drapeer daar de blokjes rode biet omheen.
  14. Verdeel de geraspte en de gesnipperde bierslook over de puree/-roommengsel en druk er vervolgens een halve walnoot in.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone en room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten en notenolie is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
255 kcal
12%1020 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Carpaccio van rode bieten, mascarpone en walnoten