Recepten van Hansvandenbos uit Frankrijk
Recept 61 - 80 van de in totaal 80 recepten uit Frankrijk van Hansvandenbos.Terug naar alle recepten van Hansvandenbos.
- Witloftaart
Met witlof, bladerdeeg en ricotta uit Frankrijk
8 taarten - 15 minuten
Warm - hansvandenbos - Soep van tuinkers en gerookte forel
Met tuinkers, gerookte forel en sjalotten uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Soepen - hansvandenbos - Koude soep van rode paprika's
Met rode paprika, ui en basilicum uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Soepen - hansvandenbos - Tagliatelle met kipfilet provençale
Met kipfillet, tagliatelle en basilicum uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - hansvandenbos - Aubergines, gevuld met kip en champignons
Met kipfilet, aubergine en champignons uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Gevogelte - hansvandenbos - Kastanjesoep uit Clermonteix
Met tamme kastanjes, aardappelen en hamblokjes uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Soepen - hansvandenbos - Zalm met mascarpone
Met gerookte zalm, mascarpone en zalmkuit uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Koud - hansvandenbos - Geitenkaas in bladerdeeg op een bedje van rucola
Met geitenkaas, bladerdeeg en rucola uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Warm - hansvandenbos - Bonbons van geitenkaas
Met plakken, geitenkaas en spek uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Warm - hansvandenbos - Eendenborstfilet met een saus van honing en balsamico-azijn
Met eendenborstfilet, sjalotten en honing uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - hansvandenbos - Zalmterrine
Met zalm, roomkaas en creme fraiche uit Frankrijk
6 porties - 30 minuten
Koud - hansvandenbos - Chocolade mousse
Met chocolade, eieren en slagroom uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Flans met paddenstoelen en foie gras
Met eendenlever, paddenstoelen en room uit Frankrijk
6 porties - 30 minuten
Warm - hansvandenbos - Lamsbout op zijn Provençaals
Met lamsbout, knoflook en uien uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Vlees - hansvandenbos - Kalkoenfilet gevuld met uien en mosterd
Met kalkoenfilet, uien en mosterd uit Frankrijk
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - hansvandenbos - Canard aux cerises (eend met kersen)
Met eendenborstfilet, kersen en sjalotjes uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - hansvandenbos - Creusoise koek
Met meel, suiker en hazelnoten uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Mesclun et fromage de chèvre au bacon
Met sla, geitenkaas en bacon uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Salades - hansvandenbos - Baskische crème van schapenkaas
Met schapenkaas, room en rode paprika uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Koud - hansvandenbos - Varkensfilet in melk bereid
Met varkensfilet, melk en mosterd uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - hansvandenbos
- Home
- Receptenboek van hansvandenbos
- Uit frankrijk