Recepten van Hansvandenbos uit Frankrijk
Recept 41 - 60 van de in totaal 80 recepten uit Frankrijk van Hansvandenbos.Terug naar alle recepten van Hansvandenbos.
- Soep van rode bieten
Met rode bieten, aardappelen en kaasjes uit Frankrijk
4 porties - 35 minuten
Soepen - hansvandenbos - Galettes au beure (boterkoekjes)
Met meel, poedersuiker en boter uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Koekjes - hansvandenbos - Verrine met kip, wortel en aardappel
Met kipfilet, wortel en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Warm - hansvandenbos - Chocolade crème
Met pure chocolade, vloeibare room en volle melk uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Rundergehaktrolletjes in bladerdeeg
Met rundergehakt, bladerdeeg en oude kaas uit Frankrijk
4 porties - 35 minuten
Warm - hansvandenbos - Verrine met ananas en kersen
Met ananas, geconcentreerde melk en ananas uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Nagerechten - hansvandenbos - Rilettes van tonijn met dragon
Met petites suisses roomkaas, tonijn en creme fraiche uit Frankrijk
6 porties - 1 uur
Koud - hansvandenbos - Kipfilet in een jasje met roomaardappelen
Met kipfilet, bladerdeeg en boursin uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Ovenschotels - hansvandenbos - Salade van meloen, ananas en rauwe ham
Met meloen, ananas en bayonne ham uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Salades - hansvandenbos - Bladerdeeg
Met meel, boter en zout uit Frankrijk
4 porties - 2 uur
Taart en gebak - hansvandenbos - Gekonfijte tomaten
Met tomaten, knoflook en olijfolie uit Frankrijk
6 porties - 2 uur en 30 minuten
Bijgerechten - hansvandenbos - Gegratineerde aardappelen met zalm en dille
Met aardappelen, zalm en dille uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - hansvandenbos - Paté van verse zalm, gerookte zalm en prei
Met verse zalm, gerookte zalm en prei uit Frankrijk
4 porties - 4 uur
Koud - hansvandenbos - Entrecôte à La Lyonnaise
Met entrecotes, aardappelen en tamme kastanjes uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Vlees - hansvandenbos - Varkensrollade op boerenwijze
Met varkensrollade, aardappelen en vloeibare room uit Frankrijk
6 porties - 2 uur
Vlees - hansvandenbos - Tiramisu van aardbeien, speculaas en munt
Met aardbeien, speculaas en munt uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Kersentaart
Met kersen, kruimeldeeg en room uit Frankrijk
8 taarten - 35 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Farfalle met tonijn op een bedje van sla
Met farfalle, tonijn en courgettes uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - hansvandenbos - Clafouti met frambozen en pistachenoten
Met frambozen, pistachenoten en amandelextract uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Nagerechten - hansvandenbos - Aardbeientaart met Bretons zanddeeg
Met aardbeien, bretons zanddeeg en melk uit Frankrijk
4 taarten - 20 minuten
Nagerechten - hansvandenbos
- Home
- Receptenboek van hansvandenbos
- Uit frankrijk