Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Goreng manis tahoe (gefrituurde zoete tahoe)450m
-
Recept
Coq au vin op klassieke wijze4,51u15m
-
Recept
Gevogeltebouillon43u15m
-
Recept
Tomatenbouillon Henry IV42u30m
-
Recept
Zalm in roomsaus met champignons430m
-
Recept
Goulash43u5m
-
Recept
Bladerdeeg hapjes450m
-
Recept
Amandelcréme met mandarijnsaus430m
-
Recept
Gestoomde mais430m
-
Recept
Boeren club sandwich410m
-
Recept
Fijnproeverssneetje45m
-
Recept
Ensalade cangrejo, krabsalade op z'n Spaans420m
-
Recept
Bechamelsaus410m
-
Recept
Stoofschotel Goulash 243u15m
-
Recept
Kip Provence41u45m
-
Recept
Pebre (tomaten/ koriander salsa)430m
-
Recept
Yakitori-kipspiesjes440m
-
Recept
Gekruid varkensvlees met yoghurtsaus430m
-
Recept
Minestronesoep445m
-
Recept
Guiso de patatas41u30m
-
Recept
Kruudmoes4,31u40m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.