Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Vijg met parmaham en mascarpone45m
-
Recept
Frisse bulgursalade met munt425m
-
Recept
Warme kip-kerrie op brood410m
-
Recept
Salade van pasta en zalm430m
-
Recept
Cocktail Monica415m
-
Recept
Bretonse bonenpot430m
-
Recept
Lamskroon met kruidenkorst41u
-
Recept
Meat-love445m
-
Recept
Bruisende aardbeienshake410m
-
Recept
Frittata met zoete aardappel450m
-
Recept
Bietjestaart met blue stilton450m
-
Recept
Kersen-yoghurttaart41u
-
Recept
Hartige Italiaanse cupcakes445m
-
Recept
Uienconfijt41u
-
Recept
Ragù alla Bolognese voor 4 personen41u
-
Recept
Geurige kip-kokossoep440m
-
Recept
Visburgers Mediteraan410m
-
Recept
Uienbrood met karwij445m
-
Recept
Rucolapesto met limoen410m
-
Recept
Ananasbavarois42u
-
Recept
Borrelhapjes415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.