Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de en in de pan.
    Bak de met de , , en al
    omscheppend op laag vuur ca. 10 minuten.
    Roer het gehakt erdoor en bak het omscheppend met een houten lepel.
  2. Giet de witte wijn erbij, roer de en de erdoor.
    Doe de tomaat uit blik en de erbij en breng het geheel aan de kook, breng de saus op smaak met de bouillontabletten en peper.
    Laat de saus op laag vuur ca. 120 minuten (zonder deksel) pruttelen.
    Kook intussen spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar. (Al dente is het lekkerste).
    Doe de uitgelekte spaghetti weer in de pan, doe er 1 eetlepel roomboter bij.
    Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erover.
    Strooi er wat parmezaanse kaas naar smaak over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine, olie, rundvleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine, rundvleesbouillon, koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • rundvleesbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine en koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine, olie, rundvleesbouillon, koffiemelk
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
600 kcal
30%2400 kcal
Vetten
34 g.
48%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ragù alla Bolognese voor 4 personen